EUROLAND

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

E - LEARNING

ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Animation και Πολυμέσα

ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ

Τα εκπαιδευτήρια Euroland έχουν φροντίσει να παρέχουν για μικρούς και μεγάλους, πλούσιο υλικό λογισμικών προγραμμάτων για την δημιουργία animation, ανάλογα πάντα τις απαιτήσεις των μαθητών και των μαθημάτων για κάθε ηλικία. Σύγχρονα και εξελιγμένα λογισμικά με την βοήθεια καθηγητή, οδηγούν τον μαθητή σε αποτελέσματα δημιουργικών γραφικών με εφε και εντυπωσιακών εικόνων και γραφικών κίνησης δισδιάστατων (2D) και τρισδιάστατων (3D) video.

Animation (στα ελληνικά αποδίδεται με τους όρους Εμψύχωση, Κινούμενη Εικόνα είτε περιφραστικά Απόδοση Κίνησης στην Εικόνα) είναι η ταχεία προβολή μιας σειράς από εικόνες (δισδιάστατης ή τρισδιάστατης μακέτας) ή θέσεων ενός μοντέλου, έτσι ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση της κίνησης. Είναι μια οπτική οφθαλμαπάτη της κίνησης και αυτό συμβαίνει εξ αιτίας του φαινομένου διατήρησης της εικόνας στο μάτι επί 1/12 του δευτερολέπτου (μεταίσθημα ή μετείκασμα). Κίνηση μπορεί να δημιουργηθεί και να παρουσιαστεί με πολλούς τρόπους. Η πιο διαδεδομένη μέθοδος απεικόνισης της κινούμενης εικόνας αποτελείται από ένα πρόγραμμα βίντεο ή κινουμένου σχεδίου.

FLASH

Από τα καλύτερα επαγγελματικά εργαλεία σχεδιασμού animation της παγκόσμιας αγοράς. Το Adobe Flash Professional σε εκδόσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε CS3, CS4, CS5, CS5.5 αποτελεί το στάνταρντ της βιομηχανίας για τη συγγραφή εκφραστικού interactive περιεχομένου. Απλοποιήστε τη δημιουργία εντυπωσιακών εμπειριών που παρουσιάζονται με συνοχή σε οθόνες υπολογιστή, smartphones, ταμπλέτες και τηλεοράσεις - με υποστήριξη στις νέες πλατφόρμες όπως Android™, Apple iOS, and Adobe AIR®.

Μπορείται φυσικά να δώσετε εξετάσεις και να πάρετε πιστοποίηση, ακολουθώντας πάντα το πλούσιο υλικό εκμάθησης και ασκήσεων που θα σας δώσει ο καθηγητής σας στα πλαίσια των μαθημάτων.

ΠΟΛΥΜΕΣΑ

Σε αυτή την εκπαιδευτική ενότητα που δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις Η/Υ μπορούν μικροί και μεγάλοι, χωρίς ακόμα και να έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού, να δημιουργήσουν διαφημιστικά spot κίνηση εικόνας με ήχο, εφέ και κείμενο σε ταυτόχρονα τέλειο συνδυασμό όλων αυτών μαζί. Η επιλογή εκμάθησης τέτοιων προγραμμάτων γίνεται μαζί με τον / την υπεύθυνο / νη σπουδών και τον καθηγητή της εκπαιδευτικής ενότητας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του υποψήφιου. Συμπεριλαμβάνεται και το διαδίκτυο (internet) ως βασικό εργαλείο χρήσης και εκμάθησης στα πλαίσια των μαθημάτων, όπως αναφέρεται παρακάτω.  

Τα Πολυμέσα (Multimedia) είναι ο κλάδος της πληροφορικής τεχνολογίας που ασχολείται με τον συνδυασμό ψηφιακών δεδομένων πολλαπλών μορφών, δηλ. κειμένου, γραφικών, εικόνας, κινούμενης εικόνας (animation), ήχου και βίντεο, για την αναπαράσταση, παρουσίαση, αποθήκευση, μετάδοση και επεξεργασία πληροφοριών.
Αυτού του είδους οι εφαρμογές αναφέρονται ως "πολυμεσικές" εφαρμογές, τίτλοι πολυμέσων ή πολυμέσα και αποτελούν σήμερα μια από τις πιο δυναμικά εξελισσόμενες τεχνολογίες στον χώρο της πληροφορικής, με πρακτικές εφαρμογές σε πολλούς διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας, όπως εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, blogs, αγορά-διαφήμιση, παρουσιάσεις, ψυχαγωγία, ηλεκτρονικά παιχνίδια, περίπτερα παροχής πληροφοριών (kiosks), τηλεδιάσκεψη, Internet κ.ά.

Επικοινωνία

Εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής
Ουσακίου 25 & Νέας Ελβετίας Βύρωνας, 16232
Τηλ. 210 7608210
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευτέρα - Παρασκευή: 17:00 - 21:00

Φορείς Πιστοποίησης

logos

Δείτε τους διαθέσιμους φορείς πιστοποίησης της Euroland: Αγγλικά | Πληροφορική