EUROLAND

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

E - LEARNING

ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλώσσες Προγραμματισμού

C & C++

Στη Euroland μπορείτε να μάθετε εύκολα και με την δυνατότητα να δώσετε εξετάσεις και να πιστοποιηθείτε στη γλώσσα C & C++. Με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, σημειώσεις και ασκήσεις, ο μαθητευόμενος / υποψήφιος θα είναι σε θέση να επιτύχει και με μεγάλο ποσοστό στις εξετάσεις. Τα μαθήματα πραγματοπούνται μέρες και ώρες που επιθυμεί ο υποψήφιος, μαθαίνωντας σε βάθος τη γλώσσα προγραμματισμού, απο καθηγητές με επειρία, πτυχιούχοι προγραμματιστές της επιστήμης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η C & C++  είναι γλώσσες προγραμματισμού Η/Υ. Περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών από γλώσσες υψηλού επιπέδου. Είναι μια μεταγλωττιζόμενη γλώσσα (αφού ανήκουν στην ίδια οικογένεια C & C++)  πολλαπλών παραδειγμάτων, με τύπους. Υποστηρίζει δομημένο, αντικειμενοστρεφή και γενικό προγραμματισμό.

  • H C++ είναι σχεδιασμένη ως μια γενικής χρήσης γλώσσα με στατικούς τύπους, που είναι όσο αποτελεσματική και φορητή, όσο η C.
  • H C++ είναι σχεδιασμένη να είναι όσο το δυνατόν συμβατή με τη C.
  • Η C++ είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί χωρίς κάποιο εξελιγμένο προγραμματιστικό περιβάλλον.

Microsoft Visual Basic

Μια σχετικά εύκολη γλώσσα προγραμματισμού που μπορείτε να ξεκινήσετε ακόμη και αν είστε αρχάριοι με τον προγραμματισμό. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα πρώτα σας βήματα, παρέχοντας σας το συγκεκριμένο πρόγραμμα αρκετές δυνατότητες. Μπορείτε επίσης να πιστοποιηθείτε για τις γνώσεις σας και σε αυτή την εκπαιδευτική ενότητα.

Μαζί με τους έμπειρους πτυχιούχους καθηγητές του εκπαιδευτηρίου μας, στόχος είναι να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες εργασίες - προγράμματα ανάπτυξης εφαρμογών, μέσα απο τη συγκεκριμένη γλώσσα προγραμματισμού που σας παρέχει ένα πλούσιο γραφικό περιβάλλον, για να απολαύσετε το αποτέλεσμα της δουλειά σας, σχεδιάζοντας  σε ένα περιβάλλον κώδικα. 

Η Visual Basic (VB) είναι μία γλώσσα προγραμματισμού τρίτης γενιάς, οδηγούμενη από συμβάντα (event driven) και έχει ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης (IDE) από τη Microsoft για το μοντέλο προγραμματισμού COM. Η VB θεωρείται επίσης μία σχετικά εύκολη γλώσσα προγραμματισμού στην εκμάθηση και τη χρησιμοποίηση, λόγω των χαρακτηριστικών της, καθώς έχει Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη και συγγένεια με την γλώσσα προγραμματισμού BASIC. Η Visual Basic προέρχεται από τη BASIC και επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη εφαρμογών (RAD) με Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη (GUI), πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων χρησιμοποιώντας αντικείμενα (Data Access Objects, Remote Data Objects, ή ActiveX Data Objects), και τη δημιουργία στοιχείων ελέγχου ActiveX και αντικειμένων. Οι γλώσσες προγραμματισμού τύπου "scripting", όπως η VBA και VBScript συντακτικά είναι παρόμοιες με τη Visual Basic, αλλά έχουν διαφορετικές επιδόσεις.

Pascal

Εκπαιδευτικό πακέτο που επιλέγουν συνήθως σπουδαστές / φοιτητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολών ή πανεπιστημίων. Για την ενίσχυση των σπουδών τους και κατανόηση όλων όσων απαιτούνται για να μπορέσουν να λύσουν ασκήσεις με ευκολία και να μάθουν σωστά τη συγκεκριμένη γλώσσα προγραμματισμού. Η Pascal έχει όλα τα στοιχεία για την ανάπτυξη δομημένου προγραμματισμού. Χρησιμοποιήθηκε εκτεταμένα στα πανεπιστήμια ως εργαλείο για τα μαθήματα προγραμματισμού, και για τα μαθήματα δομών δεδομένων.

Η Pascal μπορεί να θεωρηθεί ως γλώσσα γενικής χρήσης (όχι μόνο επιστημονικών εφαρμογών, όχι μόνο εμπορικών εφαρμογών). Αρχικά δεν διέθετε εξελιγμένο σύστημα χειρισμού αρχείων, (και γι΄ αυτό δεν εκτόπισε την COBOL στις εμπορικές εφαρμογές), αλλά, όπως οι περισσότερες γλώσσες, πέρασε από πολλές εκδόσεις που κάθε μια βελτίωνε την προηγούμενη. Διάφορες εκδόσεις της Pascal είναι σήμερα σε χρήση.

Διάφορα λειτουργικά συστήματα, (όπως το Macintosh της Apple), είχαν μέρη τους γραμμένα σε Pascal. Το τυπογραφικό λογισμικό ΤΕΧ, που δημιούργησε ο Ντόναλντ Κναθ (Donald E. Knuth), γράφτηκε σε μια διάλεκτο Pascal, την WEB. Η εταιρεία Borland έχει εκδώσει μία σειρά από ταχύτατους μεταφραστές Pascal με το όνομα Τurbo Pascal. Η τελευταία έκδοση της Pascal για τα Windows θεωρείται μία από τις καλύτερες εκδόσεις της στο χώρο των μικροϋπολογιστών.

FORTRAN

Εκπαιδευτική ενότητα που επιλέγουν συνήθως φοιτητές δημόσιων σχολών ή πανεπιστημίων. Για την ενίσχυση των σπουδών τους και κατανόηση όλων όσων απαιτούνται για να μπορέσουν να λύσουν ασκήσεις με ευκολία και να μάθουν σε βάθος την γλώσσα.

Η γλώσσα FORTRAN (από τα αρχικά FORmulae TRANslator - μεταφραστής τύπων) είναι μία από τις πρώτες γλώσσες προγραμματισμού υψηλού επιπέδου, η οποία χρησιμοποιήθηκε κυρίως σε επιστημονικές αλλά και σε εμπορικές εφαρμογές. Δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1950 από την ΙΒΜ και χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα. Αρχικά η FORTRAN ήταν προσανατολισμένη στην επίλυση μαθηματικών προβλημάτων.

Επικοινωνία

Εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής
Ουσακίου 25 & Νέας Ελβετίας Βύρωνας, 16232
Τηλ. 210 7608210
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευτέρα - Παρασκευή: 17:00 - 21:00

Φορείς Πιστοποίησης

logos

Δείτε τους διαθέσιμους φορείς πιστοποίησης της Euroland: Αγγλικά | Πληροφορική