EUROLAND

ΓΛΩΣΣΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

E - LEARNING

ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Μάθετε Γλώσσες Εντολών PHP, HTML & CMS

 

euroland-edu-joomlaJoomla

  Ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) γεμάτο δυνατότητες αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευέλικτο και φιλικό, το Joomla! είναι η εφαρμογή που χρειάζεστε για να δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο μια προσωπική ιστοσελίδα, αλλά και έναν ολόκληρο εταιρικό δικτυακό τόπο. Είναι προσαρμόσιμο σε περιβάλλοντα επιχειρηματικής κλίμακας όπως τα intranets μεγάλων επιχειρήσεων ή οργανισμών. Οι δυνατότητες επέκτασής του είναι πρακτικά απεριόριστες.

 

   

euroland-edu-dreamweaver Dreamweaver

  Σχεδιάστε, αναπτύξτε και εκαταστήστε εφαρμογές και ιστοσελίδες βασισμένες σε πρότυπα.
Το Dreamweaver CS5.5 είναι ένα εκτενές επαγγελματικό πακέτο εργαλείων για σχεδιασμό και ανάπτυξη ελκυστικών ιστοσελίδων και εφαρμογών για κινητές συσκευές. Χρησιμοποιώντας ισχυρά εργαλεία κωδικοποίησης ή το τελευταίας τεχνολογίας περιβάλλον εργασίας, δημιουργήστε προηγμένες ιστοσελίδες και εφαρμογές με υποστήριξη HTML5, CSS3 και jQuery για επιφάνειες εργασίας, τηλέφωνα και ταμπλέτες.

 

 

euroland-edu-virtuemartVirtuemart

  Είναι μια δωρεάν open source εφαρμογή ανάπτυξης ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες που απαιτούνται για μια τέτοια κατασκευή στο διαδίκτυο. Δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα, παρά μόνο ως πρόσθετη εφαρμογή, του δωρεάν δημοφιλούς συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) JOOMLA.
  Είναι γραμμένο σε γλώσσα PHP και αποθηκεύει τα δεδομένα του σε βάση δεδομένων MySQL. Εκτός από την βασική εφαρμογή συνοδεύεται από μια σειρά modules (ενθεμάτων), που εμφανίζουν χρήσιμες πληροφορίες (νέα προϊόντα, δημοφιλή προϊόντα, forum, φίλτρα αναζήτησης και πολλά άλλα). 
  Με λίγα λόγια, με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων αυτού του προγράμματος θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop στο διαδίκτυο, του ήδη υπάρχοντος καταστήματος που έχετε, ή να στήσετε τώρα την δική σας επιχείρηση ή να επωφεληθείτε από τις γνώσεις αυτές για να γίνεται ένας καλός επαγγελματίας στο χώρο του σχεδιασμού και ανάπτυξης τέτοιων εφαρμογών. 

 

euroland-edu-javascriptJavaScript

  Είναι γλώσσα προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, η οποία έχει σαν σκοπό την παραγωγή δυναμικού περιεχομένου και την εκτέλεση κώδικα στην πλευρά του πελάτη (client-side) σε ιστοσελίδες.
Η JavaScript έχει γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στον Παγκόσμιο Ιστό (Web). Αρχικά, όμως, πολλοί επαγγελματίες προγραμματιστές υποτίμησαν τη γλώσσα διότι το κοινό της ήταν ερασιτέχνες συγγραφείς ιστοσελίδων και όχι επαγγελματίες προγραμματιστές. Με με τη χρήση της τεχνολογίας Ajax, η JavaScript γλώσσα επέστρεψε στο προσκήνιο. 

 

euroland-edu-asp-netASP.NET

  Ξεκινήστε με το ASP.NET είναι ένα λογισμικό για τη δημιουργία απλών ιστοσελίδων ή μεγάλων ιστότοπων και διαδικτυακών εφαρμογών με χρήση HTML, CSS και Javascript. Η ASP.NET γενικότερα παρέχει έναν απλό τρόπο αυτόματης σύνδεσης σε μια βάση δεδομένων ή να προσθέσετε κώδικα για την διαχείριση και επεξεργασία διακομιστών σε HTML. Προσφέρει επίσης, ένα οικείο μοντέλο που σας επιτρέπει να επαναχρησιμοποιήσετε ελέγχους και να ενσωματώσετε στοιχεία στην ιστοσελίδα σας.

 

magento-eurolandMagento

   Το Magento είναι το πρόγραμμα που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο για να κατασκευάσουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα, από την Toms και την Nokia μέχρι τη Samsung και τη Ford. Η πλατφόρμα του Magento παρέχει την επεκτασιμότητα, ευελιξία και δυνατότητα για την επιχειρηματική ανάπτυξη. Με αυτή έχετε πλήρη ευελιξία και έλεγχο της παρουσίασης, του περιεχομένου και της λειτουργικότητας των eshops. Οι μεγαλύτερες εταιρείες επιλέγουν το Magento για τη δημιουργία των eshop τους γιατί είναι ένα ισχυρό εργαλείο, κομψό στο σχεδιασμό του, που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους, συμπεριλαμβανομένων της διαχείρισης και διανομής των αποθεμάτων των προϊόντων στους πελάτες τους, άμεσα.

   Το Magento αποτελεί μια από τις πιο νέες και πιο σύγχρονες πλατφόρμες ελεύθερου λογισμικού / λογισμικού ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ) για την ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων. Βασίζεται στην γλώσσα PHP5 και προσφέρει ένα καινοτόμο περιβάλλον αλληλεπίδρασης με το χρήστη καθώς και μοναδικά χαρακτηριστικά. Αποθηκεύει τα δεδομένα του σε βάση δεδομένων MySQL. 

  Με με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων αυτού του προγράμματος θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop στο διαδίκτυο, του ήδη υπάρχοντος καταστήματος που έχετε, ή να στήσετε τώρα την δική σας επιχείρηση ή να επωφεληθείτε από τις γνώσεις αυτές για να γίνεται ένας καλός επαγγελματίας στο χώρο του σχεδιασμού και ανάπτυξης.

 

euroland opencartOpenCart

   Με την συνεχή ανάπτυξη του διαδικτύου, όλο και περισσότεροι στρέφονται στην δημιουγία διαδικτυακών καταστημάτων, για χαμηλότερο κόστος λειτουργίας, 24ωρη λήψη παραγγελιών και για πολλά άλλα πλεονεκτήματα που έχει αυτός ο τρόπος πώλησης. Η ανάπτυξη αυτή δημιουργεί την ανάγκη ύπαρξης εργαλείων, που να υλοποιούν την λειτουργία του διαδικτυακού καταστήματος. Ένα από τα εργαλεία αυτά είναι το OpenCart.

     Το OpenCart είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα γραμμένο σε PHP. Μία αξιόπιστη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που δίνει την δυνατότητα σε εμπόρους να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση στο διαδίκτυο και να συμμετέχουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το ελάχιστο δυνατό κόστος.  Η διεπαφή με τον χρήστη προσφέρει πολλές επιλογές που διευκολύνουν πάρα πολύ τις διαδικτυακές αγορές. Eίναι ένας πραγματικά εύκολος τρόπος να διδαχτείτε και να μάθετε να δημιουργείτε e-shop.

 

 

Επικοινωνία

Εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής
Ουσακίου 25 & Νέας Ελβετίας Βύρωνας, 16232
Τηλ. 210 7608210
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευτέρα - Παρασκευή: 17:00 - 21:00

Φορείς Πιστοποίησης

logos

Δείτε τους διαθέσιμους φορείς πιστοποίησης της Euroland: Αγγλικά | Πληροφορική