EUROLAND

ΓΛΩΣΣΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

E - LEARNING

ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

TOEFL - IELTS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ TOEFL - IELTS

Ταχύρυθμα προγράμματα προετοιμασίας TOEFL - IELTS για εισαγωγή σε μεταπτυχιακά προγράμματα αγγλόφωνων πανεπιστημίων από 290€

 • Διάρκεια προετοιμασίας: 4 - 6 εβδομάδες
 • Διδακτικό υλικό πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των  εξετάσεων.
 • Paper Tests για πρακτική εξάσκηση & computer tests (τεστ προσομοίωσης) για αποτελεσματική εξάσκηση.
 • Πολύ προσεκτικά δομημένα workshops στο Writing
 • Ιδιαίτερη έμφαση στο Speaking από native speakers
 • Έμπειροι καθηγητές, με εξειδίκευση στη διδασκαλία του τεστ.
 • Ατομική βοήθεια για επίλυση αποριών και καθοδήγηση.

Τι είναι το TOEFL iBT®;

Test of English as a Foreign Language (TOEFL®)

TOEFL iBT® (internet-based test)

Η εξέταση TOEFL iBT® αξιολογεί την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε και να καταλαβαίνετε την Αγγλική σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Επίσης, αξιολογεί σε ποιο βαθμό συνδυάζετε τις δεξιότητες παραγωγής και κατανόησης γραπτού και προφορικού λόγου για ακαδημαϊκούς σκοπούς. Η εξέταση γίνεται μέσω υπολογιστή και περιλαμβάνει δύο θέματα έκθεσης και ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών σε θέματα κατανόησης γραπτού και προφορικού λόγου. Η ισχύς είναι για 2 χρόνια.

SCORE TOEFL

B2

62-71

C1

73-100

C2

101-120

Οι εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού διεξάγονται κάθε μέρα εκτός επίσημων αργιών, στην Ελλάδα. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά  μέσω της ιστοσελίδας  http://www.ets.org

Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο σε 15 εργάσιμες μέρες από την ημέρα διεξαγωγής της εξέτασης. Αποστέλλονται κατευθείαν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα που έχετε επιλέξει. Το TOEFLiBT® μπορεί να χρησιμοποιηθεί από:

 • Σπουδαστές οι οποίοι ενδιαφέρονται να φοιτήσουν σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
 • Προγράμματα εκμάθησης της Αγγλικής (ως κατατακτήρια ή τελική εξέταση)
 • Υποψήφιους πιστοποιήσεων και υποτροφιών
 • Μαθητές Αγγλικής οι οποίοι επιθυμούν να ελέγξουν τη μαθησιακή τους πρόοδο
 • Σπουδαστές και εργαζόμενους οι οποίοι αιτούνται βίζα

Πού γίνεται αποδεκτό το TOEFL iBT®;

Περισσότερα από 8500 Πανεπιστήμια, Κολέγια, Ινστιτούτα και εκπαιδευτικοί Οργανισμοί σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το TOEFL iBT® για την ένταξη φοιτητών σε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα.


Τι είναι το IELTS

Το IELTS (International English Language Testing System) αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας στον κόσμο· κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται πάνω από 2.5 εκατομμύρια εξετάσεις. Η συμμετοχή στις εξετάσεις του IELTS μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε, να σπουδάσετε και να εργαστείτε σε όλον τον κόσμο.

Πάνω από 9.000 οργανισμοί σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο αποδέχονται το IELTS για σκοπούς εκπαίδευσης, εργασίας και μετανάστευσης. Οι εξετάσεις του IELTS είναι οι μοναδικές που γίνονται αποδεκτές για σκοπούς μετανάστευσης από όλες τις χώρες που απαιτούν σχετικές εξετάσεις.

H δομή του test

Το IELTS ενδείκνυται για υποψηφίους 16 ετών και άνω. Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των 2 διαφορετικών τύπων του test: το Academic ή το GeneralTraining.

Το Academic test αξιολογεί το επίπεδο γνώσης αγγλικών για όσους θέλουν να σπουδάσουν ή να εκπαιδευτούν στην Αγγλική γλώσσα σε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο.

Το General Training test απευθύνεται σε όσους επιθυμούν την εισαγωγή τους σε επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα ή θέλουν να μεταναστεύσουν και να εργαστούν σε Αγγλόφωνες χώρες.

Οι εξετάσεις και των 2 εκδοχών του test γίνονται γραπτώς και αποτελούνται από 4 μέρη: Listening, Reading, Writing και Speaking. Όλοι οι υποψήφιοι εξετάζονται στις ίδιες ενότητες Listening και Speaking, ενώ το Reading και Writing προσφέρονται ως Academic ή General Training Modules ανάλογα με την εξέταση που έχει επιλέξει ο υποψήφιος. Το test συνολικά διαρκεί 2 ώρες και 45 λεπτά. Η τελική βαθμολογία είναι στην κλίμακα 0 – 9, και το σκορ έχει ισχύ 2 χρόνων.

SCORE IELTS

C2

7.5+

C1

6.5/7.0

B2

5.0/5.5/6.0

Επικοινωνία

Εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής
Ουσακίου 25 & Νέας Ελβετίας Βύρωνας, 16232
Τηλ. 210 7608210
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευτέρα - Παρασκευή: 17:00 - 21:00

Φορείς Πιστοποίησης

logos

Δείτε τους διαθέσιμους φορείς πιστοποίησης της Euroland: Αγγλικά | Πληροφορική