EUROLAND

ΓΛΩΣΣΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

E - LEARNING

ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίπεδα-Τάξεις

Pre-Junior

Εισαγωγικά τμήματα για μαθητές 5-7 ετών (Νηπιαγωγείο Α' + Β' Δημοτικού). Ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα που εξοικειώνουν τους μαθητές με την ξένη γλώσσα, με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο “παιδικής δημιουργίας” με ομαδικές δραστηριότητες που καλλιεργούν την επικοινωνία της ομάδας στην αγγλική γλώσσα. Διαδραστικοί πίνακες, όμορφα εικονογραφημένα βιβλία, παιχνίδια περιπέτειας, τραγούδια,  video σχεδιασμένα με αγάπη για την τρυφερή ηλικία.

Junior

Προγράμματα σχεδιασμένα για μαθητές ηλικίας 7-10 ετών, σε δύο επίπεδα (Junior A’, Junior B’). Εισαγωγή στις βασικές γνώσεις και δεξιότητες της αγγλικής γλώσσας, με έμφαση στη δημιουργική ενασχόληση των μαθητών. Οι μαθητές της Γ' Δημοτικού μπορούν να ολοκληρώσουν και τα δύο επίπεδα (Junior A+B) σε ένα ακαδημαϊκό έτος. Η μάθηση προκύπτει μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία που προσελκύει το ενδιαφέρον των μαθητών ( Διαδραστικός Πίνακας, multimedia, videos, Cd-Roms, e-books).

Senior

Τμήματα που αντιστοιχούν σε μαθητές ηλικίας 10-14 ετών (A, B, C, D). Πρόκειται για ειδικά προγράμματα που θέτουν γερές βάσεις για την σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Οι μαθητές διδάσκονται το μεγαλύτερο μέρος της γραμματικής, εξοικειώνονται με την αγγλική γλώσσα και εμπλουτίζουν σημαντικά το λεξιλόγιό τους. Οι σπουδαστές μας, έχοντας ήδη αφομοιώσει τους βασικούς κανόνες της αγγλικής γλώσσας και κάνοντας συνεχή χρήση αυτής καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, μπαίνουν στην νοοτροπία των εξετάσεων γλωσσομάθειας που ακολουθούν. Επιπλέον,  εξασκούνται στην κατανόηση κειμένων καθώς και στην παραγωγή γραπτού λόγου. Τέλος, η χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων λειτουργεί ενισχυτικά στην ικανότητα της ακουστικής κατανόησης. Με την ολοκλήρωση αυτών των τμημάτων οι μαθητές είναι σε θέση να ενταχθούν στις τάξεις προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας.

Exams

Τμήματα προετοιμασίας για την απόκτηση τίτλων της Αγγλικής γλώσσας με συστηματική εξάσκηση των 4 βασικών δεξιοτήτων (listening, speaking, reading, writing ), με σύγχρονα μέσα και ποικίλες δραστηριότητες. Οι σπουδαστές μας, έχοντας ήδη αφομοιώσει τους βασικούς κανόνες της αγγλικής γλώσσας και κάνοντας συνεχή χρήση αυτής καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, μπαίνουν στην νοοτροπία των εξετάσεων πιστοποίησης των διαφόρων πανεπιστημίων.

Επίπεδα Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου

Μέτρια γνώση

Α1

Μπορεί να κατανοήσει και να χρησιμοποιήσει καθημερινές εκφράσεις και στοιχειώδεις φράσεις που αποσκοπούν στην ικανοποίηση απτών και συγκεκριμένων αναγκών. Είναι σε θέση να συστηθεί και να συστήσει, να κάνει ερωτήσεις και να δίνει απαντήσεις για προσωπικές πληροφορίες. Μπορεί να επικοινωνεί με απλό τρόπο υπό τον όρο ότι ο συνομιλητής είναι πρόθυμος να βοηθήσει μιλώντας αργά και καθαρά.

Α2

Μπορεί να κατανοήσει προτάσεις και εκφράσεις που χρησιμοποιούνται συχνά και που αφορούν ζητήματα άμεσου ενδιαφέροντος, όπως στοιχειώδεις προσωπικές και οικογενειακές πληροφορίες, αγορές, τοπική γεωγραφία και εργασία. Μπορεί να επικοινωνήσει σε περιπτώσεις που απαιτούν απλή και άμεση ανταλλαγή πληροφοριών για οικεία και συνήθη θέματα. Είναι σε θέση να περιγράψει με απλούς όρους το παρελθόν του, το κοντινό του περιβάλλον και ζητήματα άμεσης ανάγκης.

Καλή γνώση

Β1

Μπορεί να κατανοήσει τα κύρια σημεία συνήθους και σαφούς πληροφορίας για οικεία θέματα εργασίας, σχολείου και ελεύθερου χρόνου. Είναι σε θέση να χειριστεί τις περισσότερες των περιπτώσεων που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην περιοχή όπου ομιλείται η γλώσσα. Μπορεί να παράγει απλά δομημένο κείμενο για οικεία ή ενδιαφέροντα για τον χρήστη θέματα και να περιγράψει εμπειρίες και γεγονότα, όνειρα και φιλοδοξίες καθώς και να αιτιολογήσει και να εξηγήσει με συντομία απόψεις και σχέδια .

Β2

Μπορεί να κατανοήσει τις κύριες ιδέες περίπλοκου κειμένου για αφηρημένα και μη θέματα, καθώς και τεχνικής συζήτησης του τομέα της ειδίκευσής του. Ως ένα βαθμό μπορεί να συνεννοείται με ευφράδεια και αυθορμητισμό με native speakers. Είναι σε θέση να παράγει σαφές και λεπτομερές κείμενο για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και να εξηγήσει μια άποψη επίκαιρου ενδιαφέροντος προβάλλοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των εναλλακτικών λύσεων.

Άριστη γνώση

C1

Μπορεί να κατανοήσει απαιτητικά κείμενα και να διακρίνει το υποκρυπτόμενο νόημα, να εκφραστεί αυθόρμητα και με ευφράδεια και να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα ευέλικτα και αποτελεσματικά για κοινωνικούς, ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς σκοπούς. Παράγει σαφές, καλά διατυπωμένο και λεπτομερές κείμενο για περίπλοκα θέματα, επιδεικνύοντας ελεγχόμενη χρήση συνδετικών φράσεων και λογικών δομών.

C2

Μπορεί να κατανοήσει με ευκολία γραπτό και προφορικό λόγο και να συνοψίσει πληροφορίες από διάφορες προφορικές και γραπτές πηγές, αναδομώντας επιχειρήματα και αφηγήσεις με λογικό ειρμό. Μπορεί να εκφραστεί αυθόρμητα, επακριβώς και με ευφράδεια, ξεχωρίζοντας τις λεπτότερες νοηματικές αποχρώσεις σε περίπλοκες καταστάσεις.

Επικοινωνία

Εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής
Ουσακίου 25 & Νέας Ελβετίας Βύρωνας, 16232
Τηλ. 210 7608210
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευτέρα - Παρασκευή: 17:00 - 21:00

Φορείς Πιστοποίησης

logos

Δείτε τους διαθέσιμους φορείς πιστοποίησης της Euroland: Αγγλικά | Πληροφορική