EUROLAND

ΓΛΩΣΣΕΣ

Πληροφορική

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

E - LEARNING

ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεμινάρια Πληροφορικής στη Euroland

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης Euroland προσφέρει εξειδικευμένα επιδοτούμενα προγράμματα σπουδών (ΛAEK 0,24%). Πρόκειται για προγράμματα κατάρτισης στοχευμένα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να γίνουν πιο αποδοτικοί στην εργασία τους. Εγγυόμαστε την άρτια εκπαίδευση και προετοιμασία των σπουδαστών μας, στα πλαίσια ευέλικτων προγραμμάτων διδασκαλίας, τα οποία υλοποιούνται από έμπειρους εκπαιδευτές. Παράλληλα, οι σπουδαστές μας μπορούν να εξασκηθούν απεριόριστα, χωρίς επιπλέον κόστος, στο ειδικό πρόγραμμα προσομοίωσης των εξετάσεων, μέχρι να προετοιμαστούν πλήρως. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο χώρο μας (επίσημο εξεταστικό κέντρο ECDL – αφορά συγκεκριμένες εκπαιδευτικές ενότητες στις οποίες παρέχεται πιστοποίηση).

Πληροφορική: 3 Ενότητες (ΑΣΕΠ)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εκπαιδευθούν στο βασικό χειρισμό Η/Υ, με σκοπό την απόκτηση πιστοποίησης για τις 3 ενότητες (Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Internet Explorer & Microsoft Outlook) που είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή σε κρατικούς διαγωνισμούς (π.χ. ΑΣΕΠ) και προκηρύξεις.

* Το παραπάνω πρόγραμμα των 3 ενοτήτων, οδηγεί στην πιστοποίηση ECDL PROFILE 3.

Πληροφορική: 6 Ενότητες

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εκπαιδευθούν στο χειρισμό Η/Υ, με σκοπό την απόκτηση πιστοποίησης βασικού επιπέδου (6 ενότητες). Το πρόγραμμα Ολοκληρωμένων Σπουδών διδάσκει όλες τις ενότητες του Microsoft Office και οδηγεί σε πιστοποίηση με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας σε αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μπείτε δυναμικά στην αγορά εργασίας με όπλο τις γνώσεις σας, σε ό,τι αφορά τις ενότητες του Office. Πιο αναλυτικά οι ενότητες που θα διδαχθείτε είναι οι εξής:

 • Επεξεργασία Κειμένων - Microsoft Word
 • Λογιστικά Φύλλα - Microsoft Excel
 • Διαχειριστής Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου - Microsoft Outlook
 • Φυλλομετρητής Ιστοσελίδων - Microsoft Internet Explorer
 • Παρουσίαση Ηλεκτρονικών Διαφανειών - Microsoft PowerPoint
 • Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων - Microsoft Access

* Το παραπάνω πρόγραμμα των 6 ενοτήτων, οδηγεί στην πιστοποίηση ECDL PROFILE 6. 3

Office Advanced

Το Προχωρημένο Επίπεδο συμπεριλαμβάνει στην ύλη του το βασικό επίπεδο συν τις πιο προχωρημένες τεχνικές και γνώσεις που πρέπει να γνωρίζει κάποιος για να ειδικευτεί σε βάθος στην χρήση αυτών των προγραμμάτων. Συμβάλλει επίσης, θετικά στην αυτοπεποίθηση του εργαζόμενου σε ένα χώρο εργασίας που κάνει χρήση τέτοιων λογισμικών και μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε υψηλές εργασιακές απαιτήσεις και καθήκοντα. Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι ότι, το βιογραφικό σας θα ξεχωρίσει από πολλά άλλα, για μια νέα θέση εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το πρόγραμμα προχωρημένου επιπέδου Advanced Office περιλαμβάνει 4 ενότητες που είναι οι εξής:

 • Επεξεργασία Κειμένων - Microsoft Word.
 • Λογιστικά Φύλλα - Microsoft Excel.
 • Παρουσίαση Ηλεκτρονικών Διαφανειών - Microsoft PowerPoint.
 • Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων - Microsoft Access.

* Το παραπάνω πρόγραμμα οδηγεί στην πιστοποίηση ECDL Expert.

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, την κατασκευή και διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων και να αποκτήσουν δεξιότητες που αφορούν στην ανάπτυξη, προβολή και προώθησή τους στο διαδίκτυο.

Joomla

Ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου γεμάτο δυνατότητες αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευέλικτο και φιλικό, το Joomla είναι η εφαρμογή που χρειάζεστε για να δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο μια προσωπική ιστοσελίδα, αλλά και έναν ολόκληρο εταιρικό δικτυακό τόπο. Είναι προσαρμόσιμο σε περιβάλλοντα επιχειρηματικής κλίμακας όπως τα intranets μεγάλων επιχειρήσεων ή οργανισμών. Οι δυνατότητες επέκτασής του είναι πρακτικά απεριόριστες.

Virtuemart

Είναι μια δωρεάν open source εφαρμογή ανάπτυξης ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες που απαιτούνται για μια τέτοια κατασκευή στο διαδίκτυο. Δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα, παρά μόνο ως πρόσθετη εφαρμογή, του δωρεάν δημοφιλούς συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) JOOMLA. Με λίγα λόγια, με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων αυτού του προγράμματος θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop στο διαδίκτυο.

Magento

Το Magento είναι το πρόγραμμα που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο για να κατασκευάσουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα, από την Toms και την Nokia μέχρι και τη Ford. Οι μεγαλύτερες εταιρείες επιλέγουν το Magento για τη δημιουργία των e-shop τους γιατί είναι ένα ισχυρό εργαλείο, κομψό στο σχεδιασμό του, που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους, συμπεριλαμβανομένων της διαχείρισης και διανομής των αποθεμάτων των προϊόντων στους πελάτες τους, άμεσα. Με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων αυτού του προγράμματος θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop στο διαδίκτυο.

Microsoft Project

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να μάθουν το MS Project με αποτελεσματικό τρόπο, κατανοώντας δηλαδή πως τα χαρακτηριστικά του λογισμικού συνδέονται με την συνολική μεθοδολογία του project management. Το Microsoft Project αποτελεί ένα πλήρες εργαλείο για τη διαχείριση έργων. Αναφορές και δυνατότητες εξαγωγής δεδομένων, time line του έργου κ.α, δίνουν πλέον όλα όσα χρειάζεται μία ομάδα διαχείρισης έργου για μετρήσιμη και ποιοτική σχεδίαση και παρακολούθηση. Αποτελεί ένα πολύτιμο εφόδιο αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο, από τις μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμούς. Το πρόγραμμα δε διδάσκεται ως απλό λογισμικό, αλλά ως συμπλήρωμα γνώσης και εμπειρίας στη διαχείριση έργων. Mε την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων αυτού του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα είναι ικανοί να:

 • Διαμορφώνουν και να προετοιμάζουν κατάλληλα το αρχείο του έργου
 • Εισάγουν τα δεδομένα που απαιτούνται με τη σωστή σειρά στο MS Project
 • Διαμορφώνουν όλα τα είδη ημερολογίων
 • Σχεδιάζουν τα χρονοδιαγράμματα με τη χρήση της critical path method και να τα παρουσιάζουν με διαγράμματα Gantt, δικτυωτά διαγράμματα και πίνακες
 • Παρακολουθούν και να ελέγχουν με μετρήσιμους δείκτες ένα έργο
 • Σχεδιάζουν πίνακες εξόδων και προϋπολογισμό του έργου
 • Βελτιστοποιούν το σχέδιο διαχείρισης έργου και γραμμών αναφοράς (baselines)
 • Εξάγουν σε κάθε μορφή αναφορές του έργου

Επικοινωνία

Εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής
Ουσακίου 25 & Νέας Ελβετίας Βύρωνας, 16232
Τηλ. 210 7608210
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευτέρα - Παρασκευή: 17:00 - 21:00

Φορείς Πιστοποίησης

logos

Δείτε τους διαθέσιμους φορείς πιστοποίησης της Euroland: Αγγλικά | Πληροφορική