EUROLAND

ΓΛΩΣΣΕΣ

Πληροφορική

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

E - LEARNING

ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB DESIGN

ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ / ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πληροφορική - Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης Eurol@nd προσφέρει προγράμματα κατάρτισης στοχευμένα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να γίνουν πιο αποδοτικοί στην εργασία τους. Εγγυόμαστε την άρτια εκπαίδευση και προετοιμασία των συμμετεχόντων, στα πλαίσια ευέλικτων προγραμμάτων διδασκαλίας, τα οποία υλοποιούνται από έμπειρους εκπαιδευτές. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες μπορούν να εξασκηθούν απεριόριστα, χωρίς επιπλέον κόστος, στο ειδικό πρόγραμμα προσομοίωσης των εξετάσεων, μέχρι να προετοιμαστούν πλήρως. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο χώρο μας (επίσημο εξεταστικό κέντρο ECDL – αφορά συγκεκριμένες εκπαιδευτικές ενότητες στις οποίες παρέχεται πιστοποίηση).

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Δημήτρης Κασιμάτης

  • Bachelor (BSc) with Honors in Computer Science from University of Hertfordshire U.K.
  • Postgraduate Diploma in Management Studies (DMS) from University of Kingston U.K.
  • Postgraduate degree Master in Business Administration (MBA) With Commendation from University of Kingston U.K.  The Specialization of degree in Banking and Finance Management.
  • Web Designer & Developer. Founder of SkyWeb in 2010 - Design & Development of Web Sites. Member of group of teachers who developed Internet products and services, up to 2014.
  • Computer science teacher with over 16.000 teaching hours of experience on several educational sections including verified certificates’ preparation.
  • Εισηγητής σεμιναρίων με πολυετή εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, την κατασκευή και διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων και να αποκτήσουν δεξιότητες που αφορούν στην ανάπτυξη, προβολή και προώθησή τους στο διαδίκτυο.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Joomla

Ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου γεμάτο δυνατότητες αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευέλικτο και φιλικό, το Joomla είναι η εφαρμογή που χρειάζεστε για να δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο μια προσωπική ιστοσελίδα, αλλά και έναν ολόκληρο εταιρικό δικτυακό τόπο. Είναι προσαρμόσιμο σε περιβάλλοντα επιχειρηματικής κλίμακας όπως τα intranets μεγάλων επιχειρήσεων ή οργανισμών. Οι δυνατότητες επέκτασής του είναι πρακτικά απεριόριστες.

Virtuemart

Είναι μια δωρεάν opensource εφαρμογή ανάπτυξης ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες που απαιτούνται για μια τέτοια κατασκευή στο διαδίκτυο. Δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα, παρά μόνο ως πρόσθετη εφαρμογή, του δωρεάν δημοφιλούς συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) JOOMLA.

Με λίγα λόγια, με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων αυτού του προγράμματος θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop στο διαδίκτυο.

Magento

Το Magento είναι το πρόγραμμα που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο για να κατασκευάσουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα, από την Toms και την Nokia μέχρι και τη Ford. Οι μεγαλύτερες εταιρείες επιλέγουν το Magento για τη δημιουργία των e-shop τους γιατί είναι ένα ισχυρό εργαλείο, κομψό στο σχεδιασμό του, που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους, συμπεριλαμβανομένων της διαχείρισης και διανομής των αποθεμάτων των προϊόντων στους πελάτες τους, άμεσα.

Με την ολοκλήρωση του κύκλου μαθημάτων αυτού του προγράμματος θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop στο διαδίκτυο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Joomla 20 ώρες/ Virtuemart 11 ώρες/ Magento 15 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 240,00 € / 140,00 € / 180,00

  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (23%)
  • Το σεμινάριο δύναται να πραγματοποιηθεί και ενδοεπιχειρησιακά.
  • Το Σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί μέχρι και 100% από το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0.24-ΟΑΕΔ.

Επικοινωνία

Εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής
Ουσακίου 25 & Νέας Ελβετίας Βύρωνας, 16232
Τηλ. 210 7608210
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευτέρα - Παρασκευή: 17:00 - 21:00

Φορείς Πιστοποίησης

logos

Δείτε τους διαθέσιμους φορείς πιστοποίησης της Euroland: Αγγλικά | Πληροφορική